fbpx

KOZAMA

KOZAMA

Kozama és un grup que uneix estils de música diversos com el hip hop, el soul o el funk, passant pel Drum n Bass i el Dubstep, amb la intenció de presentar, als seus temes, problemes globals comuns, i utilitzar el micròfon i la música per unir les veus de la gent. Una formació de nou persones que presentaran el seu nou disc aquest 2020 i que ofereixen un directe molt potent i enèrgic que es podrà veure als escenaris a partir d’aquesta propera temporada.

El projecte neix dels membres de la banda Hora de Joglar que decideixen tancar l'etapa d'aquest grup i crear un nou projecte a partir d'una nova formació i un nou estil de música.

Després d’una trajectòria de sis anys i dos discs, l’antiga banda va passar per festivals internacionals com el Sziget Festival i el Babel Sound a Hongria, per nombrosos festivals a Catalunya com Canet Rock, Acampada Jove, Bioritme, Clownia, Festival Ítaca, Esperanzah, l’Iboga Festival de València, per sales de concerts com l’Apolo de Barcelona, l’Stroika de Manresa, la Mirona de Salt i per nombroses festes majors. Ara el grup decideix obrir-se internacionalment apostant per un disc amb la majoria dels temes en anglès, sobretot a partir de les noves incorporacions dels dos cantants, un d’ells provinent de la música urbana anglesa i l’altre de la música negra.

Artistes booking

La soul Machine

Read more

Neus Mar

Read more

Juriol

Read more

Kumbara

Read more

Ekoversions

Read more

Kozama

Read more

Alverd Oliva

Read more

Orquestra Di-versiones

Read more

Orquestra Maribel

Read more

Red Hot Chili Covers

Read more

PIRATAS RUMBVERSIONS

Read more

PAU ALABAJOS I LA COBLA BISBAL JOVE

Read more