fbpx

NEUS MAR amb l'espectacle "Intimament Llach"

NEUS MAR amb l'espectacle "Intimament Llach"

 

En la banda sonora de les nostres vides, en l’educació sentimental on les emocions ens bressolen i l’estómac papalloneja, sempre hem tingut com a fidels acompanyants les lletres i les cançons de Lluís Llach. Els amics, els amors i els ideals, aquells que no hem d’abandonar mai malgrat la vellesa i els obstacles que la vida ens para. Trobem una delicada estrofa de Lluís Llach en la nostra primera declaració amorosa, durant la primera besada, i, tot seguit, ens guia, amb l’esperit abrandat, per fer front a la llibertat i a les injustícies que patim. Lluís Llach, en aquest univers que és l’Empordà, posa música als amors llunyans i adolescents i als madurs i propers, quan no podem negar la tendresa i vivim per recórrer un camí que no és planer ni amb estels d’argent al qual només li demanem un poc de sort. Companys, encara hi ha combat.

Ens porta a l'univers de Lluís Llach, la Neus Mar, de veu fresca, sensible i delicada però, quan cal, contundent, apassionada en les seves interpretacions, amb un coratge que és capaç d’encomanar tota una platea.I a la seva veu s'hi fon la poesia corporal de la Montse Canals feta emoció, creació, força, interpretació i passió. Cant i dansa creen una singular simbiosi que ens transmet la força i la tendresa que només trobem a les cançons de Llach.
Les acompanyen i les embolcallen dos músics avalats per una llarga trajectòria professional, Emilio Sánchez a la guitarra i Enric Canada a les percussions. D'una forma senzilla i elegant, vesteixen les seves particulars i sentides versions de Llach. ESPECTACLE "HEROÏNES"

Després de quasi deu anys, Neus Mar i Nito Figueras es retroben per presentar-nos “Heroïnes”, un nou treball discogràfic que neix de la seva complicitat, de la força de la seva unió i de la química musical que junts transmeten.
Neus Mar fa un homenatge a dones cantants tan diferents com Ana Belén, Soledad Giménez, Noa, Ana Torroja, Edith Piaf, Judith Neddermann... entre d’altres. Dones que l’han influït i que admira per la seva veu, per la seva manera d’interpretar i de transmetre, pel que han significat socialment o per com s’han definit personalment.
Nito Figueras fa un procés de transformació de cada un dels temes pensant en tot moment en la personalitat musical de la Neus Mar. Els seus arranjaments transiten per les rutes del pop, del jazz, del latin....i així els fa únics i diferents, sorprenents i especials però sense perdre la seva essència.. 

NEUS MAR - VEU
NITO FIGUERAS - PIANO, ARRANJAMENTS IDIRECCIÓ MUSICAL
PEDRITO MARTÍNEZ - BAIX ELÈCTRIC
FERRAN GUILLAMET - BATERIA

Artistes booking

Orquestra Di-versiones

Read more

Orquestra Maribel

Read more

Masovera Barbuda

Read more

Red Hot Chili Covers

Read more

Neus Mar

Read more

Juriol

Read more

Kumbara

Read more

PEMI ROVIROSA

Read more

NATXO TARRÉS & THE WIRELESS

Read more