fbpx

ROGER PISTOLA

ROGER PISTOLA

 

 ADESIARA, el nou disc de Roger Pistola. Des de l'aparentment exòtic títol del disc es manifesta l'esperit general del mateix: una paraula curta, bonica en si mateixa i genuïnament nostra (més utilitzada a les illes).

Igual com ho són les cançons que s'exposen. També són curtes, s'han anat confeccionant a ràfegues, fidels a l'esperit del Pop més pur, s'hi troba condensada l'evocació a les coses senzilles en aparença però tanmateix riques en matisos, i en cap cas carents de profunditat. Els conceptes de "desig i amor", simultàniament, s'hi troben expressats en les seves múltiples facetes : des de l'amor físic (el desig del cos) fins a l'amor platònic (el desig de l'ànima) però, sobretot, l'amor a la vida en conjunt i el consegüent desig d'assaborir-la intensament.

Per tant, després dels exercicis d'autointrospecció i emmirallament practicats per Pistola en els dos treballs anteriors, ADESIARA suposa obrir-se al món, contemplant-lo, en la seva magnitud i els seus clarobscurs, eternament fascinant.

Facebook

Twitter

 

| Vist: 284