Pemi Rovirosa - Gent com tu

Pemi Rovirosa reflexiona sobre el pas del temps, la relació i el tracte que tenim envers la gent gran i els dedica 'Gent com tu', una cançó d'admiració profunda.

'Gent com tu' neix de la necessitat d'expressar l'agraïment per tot el que hem après i recollit de les generacions que ens han precedit. Pels coneixements transmesos, per les experiències vitals i per aquest privilegi de benestar del qual, gràcies a ells i el seu sacrifici, ara en podem gaudir tots. 'El seu sacrifici és el nostre benestar'; aquesta reflexió és el detonant que impulsa a Pemi Rovirosa (Lax'n'Busto) i Javier Gil a compondre 'Gent com tu'.

Jugant amb un primer pla fix i molt tancat per a no crear distraccions, on la cara de Pemi Rovirosa va envellint, una tipografia inspirada en els anys seixanta i un color d'imatge vintage, 'Gent com tu' ve acompanyada d'un videoclip hipnòtic on es vol plasmar el pas del temps, que no deixa indiferent.

'I és que el temps passa, i en qualsevol moment en mirar-te al mirall, pots veure el teu reflex i adonar-te’n que ja ets tu el gran.' – Pemi Rovirosa 'Gent com tu' vol trencar amb aquest concepte, amb aquests prejudicis, i ser una cançó d'agraïment i de respecte a la gent gran. Una reflexió per a la societat sobre una assignatura pendent que ha sigut una de les grans derrotes de la nostra generació: el fet de no haver sabut cuidar i agrair prou tot el que han fet la gent gran.

Amb música d'en Pemi Rovirosa i lletra d'en Javier Gil, juntament amb els cors d'Adrià Farré i les mescles, masterització i edició audiovisual d'Arturo Torres, 'Gent com tu' és una cançó dedicada a la gent gran, a fer-se gran...