Guillem Soler - Lluny d'aquí

Guillem Soler ens presenta 'Lluny d'Aquí', una cançó amb aires de folk americà i electrònica, que musicalitza el retrobament de l'home amb la naturalesa lluny del món en què vivim.
Reivindicant la importància de cuidar el nostre planeta i fer un ús adequat dels recursos que ens brinda, Guillem Soler ens presenta 'Lluny d'Aquí', una cançó sorgida de les reflexions sobre el consumisme i materialisme que ha fet durant la crisi de la COVID-19. Parlant de tot allò que tenim tan a prop i a vegades no valorem, com productes de proximitat, ecològics i el petit comerç, 'Lluny d'Aquí' vol posar en valor els nostres béns i entorn.

Musicalment, 'Lluny d'Aquí' trenca amb l'estil habitual de Guillem Soler. Jugant amb influències del folk americà adornades amb una electrònica que dóna força a la cançó per arribar de forma contundent al seu punt més àlgid: un conjunt de veus cantant a l'uníson sobre una escala universal; la pentatònica.
Amb música i veus de Guillem Soler, amb Jordi Carles a les guitarres, i les mescles, màster i gravació d'Esteve Vilarrasa, 'Lluny d'Aquí' s'ha gravat seguint la pròpia filosofia de la cançó: de manera casolana utilitzant els mateixos recursos dels col·laboradors i finalment s'ha masteritzat a l'estudi de So Picant, respectant les normatives de seguretat davant de la COVID-19.

 

 

 

  • Lluny d'aquí