Pemi Rovirosa - Algún día

Com és habitual, en Javier Gil (lletra) i en Pemi (música), s’uneixen de nou per donar-li forma a aquesta cançó que, de ben segur, no ens deixarà indiferents.

PEMI ROVIROSA ens presenta el quart senzill del nou treball discogràfic, que veurà la llum a principis del 2021.'Algún día' (RGB Suports 2020) parla, no sols de soledat, que també… Sinó que parla de pensaments, de records i moments viscuts, d’intentar imaginar el que significa un simple comiat i el que comporta tot just després.
Tracta sobre l’absència, una il·lusió portada a alguna cosa tangible, que es pot veure, quan una persona imagina i somnia un altre món amb una altra, sense condicions, sense lleis, amb llibertat. És una cançó per sentir-la entre realitat i ficció. 

De nou, en la producció d’Algún día, en Pemi Rovirosa comparteix aquest projecte i compta amb la participació de l’Adrià Farré als teclats i veus, la Nerea Bassart a les veus i en Kike Ordax als saxos.

La portada de la cançó és una il·lustració, obra d’en Santipérez, que representa el caos sota l’espera d’un personatge a casa seva, en aquest, cas en Javier Gil.