La Soul Machine - Fes-te l'estiu

“Fes-te l’estiu”, de la banda La Soul Machine, la cançó de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio

La música del grup La Soul Machine acompanyarà la programació d’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio. Aquesta banda de rhythm-and-blues de Falset ha escrit una cançó original per a la campanya, que enguany girarà entorn a la idea “Fes-te l’estiu” i que, com és habitual, demanarà la participació de l’audiència. Aquest tema musical s’estrenarà dilluns 4 de juliol, tant a TV3 com a Catalunya Ràdio.

La cançó de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio serà “Fes-te l’estiu”, de la banda de Falset, La Soul Machine. El tema, que s’estrenarà el 4 de juliol, és una crida optimista perquè cadascú es faci l’estiu a la seva manera. L’important és que tothom visqui l’estiu, ja sigui intensament o a mig gas: viatjar o quedar-se, divertir-se a la nit o matinar, fer esport o fer panxa, aprofitar el temps o, potser, fins i tot perdre’l, però sempre gaudint del sol i del soul. Després de l’estrena del tema “Fes-te l’estiu”, TV3 i Catalunya Ràdio convidaran l’audiència a participar en la campanya d’estiu, tal com s’ha fet en anys anteriors.

TV3 i Catalunya Ràdio han escollit La Soul Machine seguint l’estratègia de treballar amb formacions musicals que s’han significat dins el panorama musical català. Els últims grups que han protagonitzat campanyes d’estiu han estat Projecte Mut (2015), Pepet i Marieta (2014), Els Catarres (2013), The Pinker Tones (2012) i The Pepper Pots (2011).

La Soul Machine és un referent del soul, el funky i el rhythm-and-blues a Catalunya. Fa més de 15 anys que interpreten els grans èxits de la música negra, un bagatge que ha permès a la banda de Falset (el Priorat) consolidar un extens repertori de clàssics, als quals han donat el seu toc personal. Després de “soul.cat”, un recull de 10 temes clàssics que han acompanyat la banda i el seu públic durant l’última dècada, La Soul Machine ha presentat recentment “Terra Negra”, un treball en què han enregistrat temes propis en català, sense renunciar a l’estil que els ha dut fins on són ara.

El grup l’integren Manu Ruiz i Josué Barceló, veu; Francesc Brull, baix; Toni Just, guitarra; Pau Terol, piano; Carlos Brull, bateria; Raul Viñes, saxo tenor; Cisco Barcelo, saxo baríton, i Jordi Barceló, trombó.

 

  • Fes-te l'estiu