fbpx

MASSA

MASSA

MASSA, el llegat de Teràpia de Shock

MASSA, és el nou projecte musical de Ferran Massegú, fundador i compositor de Teràpia de Shock. Després de cinc treballs discogràfics i deu anys de carrera amb el seu antic grup, torna als escenaris acompanyat per Nil Bribian i Esteve Martinez amb una clara declaració d'intencions, construir un estil propi.

Un disc i una proposta musical, amb l'evident herència del rock i el pop, però amb un so actual, enèrgic i madur, amb un missatge personal i introspectiu, amb lletres quotidianes i properes Massa ha comptat amb el referent mundial Ted Jensen des de Sterling Sound (USA) per fer-se càrrec de la masterització del treball discogràfic "Massa" (RGB Suports, 2020).

Cançons com "Salta" o "El camí més fàcil" defineixen l'estil del grup, amb un so potent de power trio que es fusiona amb tocs d'electrònica. Amb la capacitat i l'experiència per omplir els escenaris i connectar amb el públic, Massa ens farà gaudir d'un repertori on trobarem les noves creacions i també les cançons que més van simbolitzar Teràpia de Shock. Massa segueix component, i el passat mes de febrer va presentar un nou senzill "Canto a la vida" (RGB Suports, 2022) que de ben segur et farà ballar.

 Web 

Instagram

Facebook

Twitter

Spotify

Artistes Management

ELS PETS

Read more

Lax'n'Busto

Read more

XARIM ARESTÉ

Read more

Caïm Riba

Read more

PÈL DE GALL

Read more

BUCÒLIC

Read more

MANZAU

Read more