Festival Internacional de Música de Cadaqués

El Festival Internacional de Música de Cadaqués és el segon més antic de la Costa Brava i aquest any arriba a la seva 51ª edició. Un veritable èxit de trajectòria, constància i manifestació de la voluntat d’un poble i el seu compromís amb la cultura i amb la tradició, recollint any rere any el testimoni dels que el van fer néixer i dels que l’han anat nodrint, i que segueix en constant evolució.

Des de la seva fundació al 1970, només tres edicions no s’han celebrat per diferents motius. La darrera vegada ha estat a l’any 2020, en que ens hem vist afectats per una pandèmia global, que a hores d’ara encara ens te condicionats. Malgrat això, al 2021, l’Ajuntament de Cadaqués va fer una aposta per mantenir viva la continuïtat del festival, amb una edició encara que molt modesta, amb els seus trets característics i amb vocació de projectar-se cap a la 50ena edició, en un 2022 en el que depositem totes les esperances.

L’aposta per la música de qualitat, tant de joves valors com d’artistes reconeguts internacionalment, marca un any més, la programació del Festival Internacional de Música de Cadaqués.

Us convidem a descobrir-ho.

L’equip del F.I.M. de Cadaqués.

Ves al contingut