Lax’n’Busto

LAX’N’BUSTO #Polièdric

Després de gairebé 6 anys sense cançons noves, els Lax’n’Busto van tornar a l’estudi per enregistrar 10 nous temes. Des del final de gira i aturada indefinida del 2016 a Razzmatazz, en la que Salva Racero va deixar de treballar amb el grup, els Lax’n’Busto van estar immersos en la composició de cançons, però aquesta vegada van voler mostrar-les d’una manera diferent. Sense un cantant estable al grup, van voler experimentar i tenir una visió polièdrica de les seves pròpies cançons, per la qual cosa, van convidar a diversos cantants a interpretar aquestes composicions inèdites. 

La recuperació per aquest projecte, del cantant i cofundador del grup Pemi Fortuny, que interpreta dues de les cançons, és un dels fets destacats del disc, titulat “Polièdric“. Un altre dels fets a remarcar és la producció tècnica i artística a càrrec d’un tàndem de productors excepcional com és el format per Santos Berrocal i Fluren Ferrer. Aquest darrer va assumir el paper de teclista en totes les gravacions. Un gran repte per a ells que van entomar d’una manera que poc podríem esperar, per la seva complexitat i pel seu gran risc. Un altre fet significatiu i gratificant va ser la convocatòria que es va fer per trobar un cantant que interpretés alguna de les cançons, es van presentar 238 candidats al concurs, i que va continuar amb un càsting en directe enregistrat al local d’assaig del grup amb els 4 cantants finalistes. D’aquests finalistes, va sortir una guanyadora, la Nerea Bassart, que va enregistrar una cançó al disc. La clau, va ser la implicació, empatia i absoluta disposició de tots els cantants en un projecte tan singular com aquest, i que han estat al peu del canó sempre. Ernest Armengol, Ramon Mirabet, Miquel Abras, Pol Fuentes, David Ros, i la ja esmentada Nerea Bassart i el retrobat Pemi Fortuny.

El disc va sortir a la venda el 15 de febrer del 2018, i donada la complexitat de la proposta, es van fer només 3 únics concerts de presentació, amb la participació de la “gran banda”, amb tots els cantants. Aquests van ser el 30 d’abril a l’Auditori de Girona, dins del festival Strenes; el 10 de Maig a la Sala Barts de Barcelona, dins del Guitar BCN; i el tercer i definitiu, el 24 de Maig al Teatre Fortuny de Reus. Al marge de les 10 cançons del nou disc, es va fer un ampli repàs dels èxits del grup de tota la seva trajectòria, en un concert inoblidable que només va tenir lloc aquestes tres dates.

There are no upcoming events at this time.

Artists Management

Skip to content