Suasi

“Peces d’antiquari” el nou disc de la banda mallorquina Suasi.

“Peces d’antiquari” (RGB Suports, 2023) és el nou disc de la banda mallorquina Suasi. Un disc amb essència folk americà, on les capes electròniques, fuzzs, pedal steel, guitarres acústiques i les melodies de les veus es transformen en la banda sonora de les places d’arreu: Mallorca, Menorca, Eivissa, Formentera, Catalunya i País Valencià.

Aquest nou treball és una declaració d’intencions en tots els aspectes tan sonors com a la manera de contar les històries que el conformen. És per això, han decidit crear dos formats de directe diferents, un de més convencional pensat pels escenaris i sales, i l’altre és una proposta original, de 360°, on el públic embolcalla el concert amb la voluntat d’apropar la música a la gent. És un espectacle a peu de carrer, a peu de plaça, sense escenari físic. Pensat per a tots els públics, amb aquest directe, el que busca el quintet mallorquí és oferir un concert proper, orgànic i sense estridències. Fent arribar la música als llocs on la gent passeja i viu perquè pugui gaudir-la.

Suasi són: Pep Suasi (guitarra i veu)Marc Grasas (guitarra, pedal steel i veu)Joan Toni “Skarabat” (sàmplers, guitarres, banjo, programacions i veu), Guillem Cerdà (baix i veus)Bernat Company (bateria i veus)Biel Bennassar “Bita” (escenogràfia)Xesc Vicens Adrover (tècnic de so) i Pau Rodriguez “El Pipa” (backliner).

Artistas Management

Skip to content