Panpe n’u

Panpe n’u és un duo català de disc-joqueis i productors establerts a la ciutat de Girona i el formen dos germans, en Pau i en Pere Coll.

Per entendre com sorgeix la idea de crear aquest duo, ens remuntem al 2004 quan un dels germans, en Pere, va començar a punxar amb vinil, i és llavors quan s’inicien en el món de la música electrònica. En aquest camí, el seu germà Pau ha estat la seva mà dreta, acompanyant-lo i recolzant-lo en tots els esdeveniments i també fent les funcions de mànager, driver, etc. Al llarg d’aquests anys, en Pau s’enamora d’aquesta professió i decideix posar-se darrere una cabina.

Aquesta circumstància els porta al punt de compartir cabina en certs esdeveniments. Com a germans i amants de la música, la simbiosi i la connexió que generen amb el públic és absolut i els impulsa a crear aquest projecte.

Panpe n’u neix de les inicials del seu nom, seguit d’un joc de paraules, “and you”, fent referència als seus oients.

L’origen i sentit de la seva base musical és el Disco-House més fresc i ballable. Les seves sessions es veuen influenciades per estils com el Funk, l’Indi-Dance o el House i tots els seus subgèneres. Ara bé, no tanquen la porta a cap estil, ja que la seva prioritat és fer sets que connectin amb el públic, crear atmosferes plenes de bon ambient, i per sobre de tot molta festa.

Aquest 2024 han creat un segell discogràfic propi, Panpe Records i  han publicat el seu primer EP, ja disponible a Spotify.

No hay próximos eventos en este momento.

Artistas Booking

Skip to content