Rock per xics

“El Rock és Salut, també és llibertat, el Rock és la vida que sempre he somiat, el Rock és salut, també és amistat, el Rock és la felicitat!”

Rock Per Xics som un grup de Rock per a tota la família que oferim un espectacle musical on es fusionen la cançó popular catalana amb el Rock clàssic i d’autor per transmetre la cultura i els valors del Rock a les noves generacions, creant moments especials connectant nens i pares divertint a tota la família.

Una proposta molt atractiva per la fusió d’interessos entre pares i fills, ja que el repertori inclou grans clàssics del Rock fusionats amb el cançoner popular català en clau de Rock. I ara també amb temes propis del nou disc. ROCK PER XICS volem fer-ho realitat junt amb tots vosaltres per transmetre de forma molt divertida la cultura i els valors del Rock com l’alegria, l’amistat, la llibertat, l’entusiasme, l’autenticitat, la humilitat, etc.

Els concerts compten amb la presència de mascotes, animadors, globus gegants, pirotècnia, i molta interacció amb el públic, on hi passen moltes coses divertides de principi a fi.

La banda està formada per autèntics professionals rockers amb molta experiència i qualitat, amb la producció i direcció artística de Ismael Berengena.

Viu en familia un autèntic concert de Rock, de forma molt divertida!

No hay próximos eventos en este momento.

Artistas Booking

Skip to content