Ivette Nadal

Ivette Nadal ens endinsa en les essències de la paraula, en les llums i les foscors del pensament, en els dominis de la poesia, a través d’una de les veus més intenses del nostre present musical i poètic. Ara l’imaginari parteix de l’últim disc, “Les hores blaves” (Picap 2023) i quart poemari “Camí del text” (Edicions Poncianes 2022).

La cantautora i poetessa catalana presenta el seu darrer treball “Les hores blaves” un so que s’allunya dels convencionalismes més estàndards del pop i el rock, amb format trio aconsegueixen un sonoritat més purista. Les hores blaves és un treball seré i calmat on la seva música principal és la filosofia i especialment la filosofia de Josep Maria Esquirol, el color escollit s’estableix com un color vital per aquesta nova gira i una nova forma d’orientar-se.

La gira que s’inicia aquest 2024 servirà per deixar enrere una etapa introspectiva molt gaudida, on sonaran també per darrera vegada les seves cançons més emblemàtiques, per així aviat començar un nou camí amb nous colors i estats d’ànim. No deixeu escapar aquesta oportunitat única de gaudir d’un espectacle, que celebra la creativitat i la sensibilitat.

There are no upcoming events at this time.

Artists Booking

Skip to content