Natxo Tarrés & The Wireless

Bob Marley reviu amb Natxo Tarrés i The Wireless

I shot the sheriffJammingBuffalo Soldier i War són alguns dels 15 temes que sonen a l’espectacle liderat pel músic Natxo Tarrés. L’espectacle ideat en un principi per a teatres i auditoris, ara agafa un format de sales i pensat per a diferents espais, també oberts i a l’aire lliure.

Acompanyat de la seva banda, els Wireless – sense fils –, Tarrés lidera des del 2011 un projecte que pretén commemorar els més de 30 anys de la mort de Marley amb el rigor musical que permeten músics procedents de formacions com ara Gossos o Macaco.

Durant aquests anys aquesta ha estat la primera vegada que molts catalans han pogut viure la sensació de viatjar a la Jamaica dels anys 70, sense perdre les influències del reggae actual que han convertit el xou en un espectacle molt contemporani. La banda ho ha pogut mostrar primerament en auditoris i teatres per després obrir-se a tota mena d’espais (platges, places, museus, festivals…)

Amb versions com “Redemtion song” o “No woman no cry” (adaptades al català), Tarrés fa servir només el seu timbre de veu i dues guitarres, l’espai es torna càlid i íntim. I amb singles com “ Could you be loved”, “Get up stand up”, o “Is this love”, els espectadors embogeixen al compàs d’un renascut rastaman. Per aquest nou període s’afegeixen al repertori algunes cançons de collita pròpia, que segueixen l’estela del reggae i missatge d’en Marley.

Una performance única que en espais tancats por portar fins una curosa escenografia, projeccions audiovisuals i il·luminació creada expressament per fer una passejada pels anys 70.

Un xou que pretén seguir circulant per racons de Catalunya perquè ningú es quedi sense descobrir la poètica, la música, el missatge i la mística d’un directe de Bob Marley completament actual en ple S. XXI, portat de la mà per algú que segueix inspirat per aquests valors i que els porta a la seva vida amb compromís a través de l’activisme cultural.

Artists Booking

Skip to content