Pèl de gall

Pèl de Gall presenta un nou treball aquest 2024

Pèl de Gall són l’exemple que el rock, per molt que passin els anys, continua viu dins de les nostres ànimes. A les seves esquenes ja duen conquerint escenaris des de fa una dècada, i s’han convertit amb un dels grups més escoltats i estimats de les Illes.

L’any passat van publicar el seu cinquè disc, “Forces d’atracció” (RGB Suports, 2023), una explosió d’alegria, energia, festa i dinamisme. Un crit d’amor i agraïment cap a les persones que els envolten i que fan que les nostres vides siguin una allau de colors i d’emocions. Un disc amb lletres tant fresques com picants; divertides, properes i optimistes.

Ara ens presenten un nou treball format per 4 singles, aquests seguiran en la línea habitual en la banda, oferint una música pop-rock alegre, potent i festiva, plena de melodies enganxoses, i amb lletres fresques i picants, les quals són també properes i optimistes, amb un innegable toc salat i mediterrani i que ens descriuen sentiments i situacions de la vida quotidiana

Composats per en Francesc Pons i l’Ernest Martí, i van ser produïts per en David Rosell, durant el mes de gener de 2024 es van enregistrar i mesclar als Estudis Can Pardaler, i finalment, es van masteritzar per Carlos Hernández als estudis CHC Mastering.

Artistes Management

Skip to content