Xalaro

Espai familiar a la platja: miniclub, babyclub i jocs en família a la platja

Durant els mesos de juliol i agost podreu gaudir de l’espai del Miniclub situat a la Platja Gran (alçada c/ Costa Brava)
En aquest mateix espai podreu trobar diferents serveis adreçats a les famílies amb infants:
• Mini Club Infantil-Ludoteca una proposta lúdico- educativa adreçada als petits de la casa. En aquest espai dinamitzat per un equip de monitors a càrrec dels infants, s’hi ofereixen tallers, manualitats, jocs… tot un programa d’activitats per passar-ho bé a prop del mar i d’una manera diferent! Activitat gratuïta dirigida a nenes i nens de 3 a 12 anys, estada màxima d’1 hora per dia.
• Jocs en família a la Platja: L’espai del Miniclub a les tardes es converteix en un espai per compartir jocs, tallers, contacontes… amb tota la família, tant petits com adults podran gaudir de totes les activitats que l’equip de monitors us han preparat per què passeu una bona estona en família. Activitat gratuïta
• Babyclub: Aquest servei, situat a la platja al costat del Miniclub, està dirigit a famílies amb nadons de 0 a 3 anys. En ell hi trobareu tota una sèrie de serveis adaptats a les necessitats de les famílies amb nadons: canviador, trones, mòdul amb aire condicionat, microones, nevera, rentamans, espai d’alletament… També compta amb un espai d’ombra a l’exterior amb joguines i un espai per aparcar els cotxets mentre s’utilitza el servei. Tot pensat perquè les famílies amb nadons gaudiu d’un manera més fàcil d’una magnífic dia de platja.

Ves al contingut