Gnaposs

“I Don’t Really Give A Shit” el nou disc de Gnaposs.

Gnaposs publica “I Don’t Really Give A Shit” (RGB Suports, 2023), el seu sisè disc d’estudi, amb una sonoritat Funk que combina amb una amalgama d’estils com ara: Rock, Blues, Country, Jazz i Latin.

Enregistrat per més de vint músics de renom en el panorama nacional, i coproduït per ell mateix i Miguel Pino a La Catacumba Estudio de Barcelona. El nou treball discogràfic està format per 18 cançons amb una fusió molt personal i fàcilment identificable.

David Muñoz “Gnaposs” és un reputat guitarrista de l’escena de Barcelona, conegut per acompanyar a innombrables artistes com Jarabe de Palo, Els Pets, El Niño de la Hipoteca, Hotel Cochambre, Los 80 Principales, Shuarma, etc.

També compta amb la publicació de 6 treballs d’estudi. El primer “Party With Yourself” enregistrat el 2001 a Los Angeles, Califòrnia, de la mà del productor TJ Helmerich i amb la col·laboració de Scott Henderson.

El passat 28 de setembre va presentar el nou directe a la sala Luz de Gas de Barcelona, on el van acompanyar vuit reputats músics amb els quals compartirà escena als directes.

There are no upcoming events at this time.

Artistes Booking

Ves al contingut