LLUÍS FIGUERES & THE DEMONS

LLUÍS FIGUERES & THE DEMONS

Lluís Figueres & The Demons es gesta a mitjan 2018, després d’anys amb grups i projectes molt diferents. El nostre primer treball discogràfic “Night & Day” surt el febrer del 2021 i just ara fa uns mesos acabem de publicar el single “Lagarto Lagarto“, l’últim tema que haurem tret amb el nom de Blanquito Zurdito. Aquest setembre presentarem el nou disc “La Follia”, gravat als estudis El Local de Girona. Un treball que en certa manera continua el camí a partir d’on el vàrem deixar amb el disc anterior, composicions pròpies que es mouen pel rock, sempre amb aires blues, psicodèlia.

Lluís Figueres & The Demons som Bikentios Chávez a la bateria, Jordi Ruiz al baix, Miquel Brugués als teclats i Lluís Figueres com a guitarra i veu.

El grup es mou i beu de nombroses fonts de música d’arrel americana. El blues, per descomptat, però també la psicodèlia, el rock i fins i tot el country o americana. És com si les composicions partissin del blues per acabar arribant a algun altre territori sonor, sempre amb ànims de sorprendre i de trencar amb idees preconcebudes.

Durant aquests anys hem tocat a nombrosos locals i festivals de l’escena catalana com per exemple el BMF de Girona, Festival de Blues de Lleida, Festival Tempo de Girona, Auditori de Figueres, Sala Las Vegas de St. Feliu de Guíxols.

There are no upcoming events at this time.

Artists Management

Skip to content