fbpx

SUASI

SUASI

“Peces d'antiquari” el nou disc de la banda mallorquina Suasi.

“Peces d'antiquari” (RGB Suports, 2023) és el nou disc de la banda mallorquina Suasi. Un disc amb essència folk americà, on les capes electròniques, fuzzs, pedal steel, guitarres acústiques i les melodies de les veus es transformen en la banda sonora de les places d'arreu: Mallorca, Menorca, Eivissa, Formentera, Catalunya i País Valencià.

Aquest nou treball és una declaració d'intencions en tots els aspectes tan sonors com a la manera de contar les històries que el conformen. És per això, han decidit crear dos formats de directe diferents, un de més convencional pensat pels escenaris i sales, i l'altre és una proposta original, de 360°, on el públic embolcalla el concert amb la voluntat d'apropar la música a la gent. És un espectacle a peu de carrer, a peu de plaça, sense escenari físic. Pensat per a tots els públics, amb aquest directe, el que busca el quintet mallorquí és oferir un concert proper, orgànic i sense estridències. Fent arribar la música als llocs on la gent passeja i viu perquè pugui gaudir-la.

Suasi són: Pep Suasi (guitarra i veu), Marc Grasas (guitarra, pedal steel i veu), Joan Toni "Skarabat" (sàmplers, guitarres, banjo, programacions i veu), Guillem Cerdà (baix i veus), Bernat Company (bateria i veus), Biel Bennassar “Bita” (escenogràfia), Xesc Vicens Adrover (tècnic de so) i Pau Rodriguez "El Pipa" (backliner).

 

CONCERTS:

21/05/2023 SENCELLES, Fira de Maig Gratuït

17/06/2023 PORTOCOLOM, Rockin Matxín Festival Gratuït

25/06/2023 DEIÀ, Gratuït

6/07/2023 VILABLAREIX, Festival Emergent 

6/08/2023 BEGUR, Festival de Música de Begur Gratuït 

25/08/2023 MURO, Sa Riba Folk Gratuït 

16/11/2023 INCA, Dijous Bop Gratuït

1/12/2023 MANRESA, Sala Voilà Pròximament més informació

 

  Instagram

Facebook

Twitter

Spotify

Youtube

Artistes Management

ELS PETS

Read more

Lax'n'Busto

Read more

XARIM ARESTÉ

Read more

Pau Alabajos

Read more

Caïm Riba

Read more

PÈL DE GALL

Read more

JOAN-PAU

Read more

BUCÒLIC

Read more

MANZAU

Read more